Hulp bij autoverzekering kiezen

Allsecur autoverzekering

Allsecur is een vrij nieuwe speler op de autoverzekeringsmarkt, maar liet direct stevig van zich horen. Zeer scherpe prijzen, premie en een uitstekend dekking. En het mooie is, je hebt geen eigen risico. Een top autoverzekering van Allsecur.

Allsecur biedt alle drie de dekkingen aan voor autoverzekeringen. Ook kent Allsecur maar liefst zeven aanvullende dekkingen. De website is zakelijk en overzichtelijk opgesteld met korte en krachtige teksten. Ook de polisvoorwaarden die in PDF formaat staan opgeslagen zijn gemakkelijk te vinden. Deze zijn overigens opvallend duidelijk opgesteld.

Bijzonder
Wat direct opvalt is de regen van prijzen en nominaties die Allsecur heeft gekregen en die duidelijk op de website vermeld zijn. MoneyView heeft Allsecur in 2013 gewaardeerd als beste kwaliteit als het gaat om de dekkingen. En in 2013 is de website uitgeroepen tot 2e beste website onder de autoverzekeringen. Benieuwd wat ze dit jaar scoren.

Verder is Allsecur de enige autoverzekeringsmaatschappij die geen eigen risico hanteert.

Waarom een autoverzekering afsluiten bij Allsecur Autoverzekering?

  • Standaard geen eigen risico
  • Altijd telefonisch te bereiken
  • Zeer snelle afhandeling schade
  • Dagelijks opzetten en wijzigen

Beoordelingen

Independer: 8,2 (2014)

Vooral het afsluitproces, prijs-kwaliteitverhouding en klantenservice scoren hoog, namelijk boven een 8. 85% van de 7284 reviewers beveelt Allsecur aan en dat is een zeer hoge score.

KKV

Allsecur voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Consumentenbond

Op de website van de consumentenbond krijgt Allsecur 4 sterren uit 5. Ook daar scoort de prijs-kwaliteit weer hoog. Veel beoordelaars merken op dat de schade afhandeling zeer snel verloopt.