Hulp bij autoverzekering kiezen

AutoWeek autoverzekering

AutoWeek is natuurlijk een begrip bij de autorijder van Nederland. Iedereen heeft het blad weleens gelezen bij de tandarts, is abonnee of bezoekt de site regelmatig. Bij AutoWeek weet men dat een auto geweldig is, maar ook duur. Met alle bijkomende kosten.

AutoWeek autoverzekering is dan niet voor niets een van de meest gunstige autoverzekeringen. Men schrijft en onderzoekt niet alleen constant als het om auto’s gaat. Nee, men gaat nog een stap verder en helpt u ook bij uw autoverzekering. Een partij die elke dag op de hoogte is van de auto-industrie en uw behoeftes moet wel een top verzekering kunnen bieden en dat doen ze met de AutoWeek autoverzekering.

Niemand verzekert met plezier zijn of haar auto, het is een noodzakelijk kwaad en dat weet men bij AutoWeek autoverzekering. AutoWeek doet haar best om u een zo gunstig mogelijk prijs te bieden en AutoWeek heeft hiermee de autoverzekeringsmarkt weer doorzichtig gemaakt. Voorheen moest u een keuze maken uit de bekende drie: WA, WA-plus en de All Risk. Diende je een claim in dan ging je premie automatisch omhoog. Maar met de AutoWeek autoverzekering niet meer.

Bij de AutoWeek autoverzekering bepaalt u zelf wat u wilt verzekeren en daardoor dus ook waar u zelf voor betaalt. Het hele jaar betalen voor dekking in een wintersportgebied is merkwaardig. Daar wilt u toch niet 52 weken voor betalen? Bepaal het zelf en ga naar AutoWeek autoverzekering!

Ook de claimmethode is bij AutoWeek autoverzekering helder en men neemt graag de tijd om u hierover uitgebreid te informeren. Je weet dus waarvoor je betaalt en wat je kan verwachten.

Wat zijn de voordelen van de AutoWeek AutoVerzekering?

– U kan – indien gewenst – dagelijks uw dekking veranderen.
– Minder premie betalen als u minder rijdt.
– Geen eigen risico
– Accessoires verzekerd tot 2.500 euro
– 24/7 hulpverlening bij schade
– En dagelijks opzeggen!
– Goede service (de gemiddelde klanttevredenheid wordt met een 8,8 beoordeeld)
– Gelijkwaardige auto bij total loss

AutoWeek AutoVerzekering werkt samen met Nationale-Nederlanden.