Hulp bij autoverzekering kiezen

Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Centraal Beheer Achmea  autoverzekering is een van de grootste autoverzekeraars van Nederland. Een zeer bekende speler als het gaat om verzekeren in het algemeen. Centraal Beheer Achmea  heeft het eenvoudig voor u gemaakt en kent ‘maar’ twee Centraal Beheer Achmea  autoverzekeringen, te weten: de Beter Bewust Autoverzekering of de Traditionele Autoverzekering. U constateert het direct, ook een autoverzekering voor de moderne en bewuste automobilist!

Nummer 1 in 2012!
Onderzoekbureau MoneyView heeft Centraal Beheer als nummer 1 beoordeeld in 2012 als het gaat om kwaliteit van autoverzekering. Men krijg de volle vijf sterren!

De Beter Bewust Autoverzekering
Bent u een verstandig mobilist en wilt u absoluut niet meer betalen dan hoogst noodzakelijk? Dan is wellicht deze Centraal Beheer Achmea  autoverzekering wat voor u. De verzekering kent een milieuvriendelijk schadeherstelbeleid en een reparatie bij een van de door Centraal Beheer geselecteerde schadeherstelbedrijven. Verder betaalt u een lage premie en ontvangt bij totaal verlies of diefstal en wanneer uw auto niet ouder is dan een jaar, een volledige vergoeding tegen nieuwwaarde.

De Traditionele Autoverzekering
Bij deze Centraal Beheer Achmea  autoverzekering wordt uw auto bij schade voorzien van nieuwe onderdelen. Ook verzekert u, als eerste eigenaar, uw nieuwe auto de eerste drie jaar met extra zekerheid. Bij totaal verlies of diefstal in deze periode ontvangt u namelijk de nieuwwaarde terug.
U ziet het, twee soorten, wel zo overzichtelijk!

Waarom een Centraal Beheer Achmea  autoverzekering?
– Reeds 645.000 mensen hebben hun auto bij Centraal Beheer Achmea  verzekerd! (2012)
– Keuze: wel of geen eigen risico.
– Snelle en uitstekende hulp bij schade.
– Zelf samenstellen van de verzekering.
– Eenvoudig overstappen.
– Standaard bagagedekking van € 250,-

Ga naar Centraal Beheer Achmea voor de autoverzekering. Ook voor de meest actuele informatie!