Hulp bij autoverzekering kiezen

Ditzo autoverzekering

Ditzo was een paar jaar geleden de eerste verzekeraar die zich op de TV onderscheidde met leuke, verfrissende TV-commercials. Men riep toen dat ze ‘het anders zouden’ doen en dat deden ze. Zo is onlangs de Ditzo Rechtsbijstandsverzekering door De Consumentenbond uitgeroepen als ‘Beste getest’; de Ditzo Rechtsbijstandverzekering kreeg het hoogste testoordeel, een 8,8 in 2010. En dit zet door, want ook in 2012 wordt men nog steeds beloond met een 8. Ook Tros Radar stak de loftroppet omdat Ditzo een van de drie verzekeraars is die heldere voorwaarden kent. Maar ook de Ditzo Autoverzekeringen is zeer de moeite waard!

2014: de ervaring van klanten
De ervaringen op verschillende websites zoals die van de Consumentenbond, dan vallen de ervaringen dit jaar wat tegen. Men klaagt over slechte bereikbaarheid en over het feit dat je gegevens niet gemakkelijk meer te bekijken zijn online. Wij gaan ervan uit dat dit een tijdelijk beeld is, aangezien de meeste reviews van 2013 zeer goed zijn te noemen. Met name de heldere taal in de voorwaarden maakt Ditzo aantrekkelijk.

De autoverzekeringen van Ditzo

  • Ditzo Autoverzekering WA
  • Ditzo Autoverzekering Beperkt casco
  • Ditzo Autoverzekering All risk

Beste schade afhandelaar 2012
Ditzo is door Effectory in 2012 uitgeroep tot nummer 1 ‘schade af handelaar’. Je regelt in 5 minuten online, je verzekering. En dat ze gunstig zijn, staat vast. Met een faire schadeafhandeling en een korting die kan oplopen tot 70%, een zeer gewilde verzekeraar.

Gelijkwaardige Auto Garantie
Waar veel autoverzekeraars alleen de dagwaarde van je auto vergoeden als deze Total loss raakt, garandeert de Ditzo autoverzekering  dat u een gelijkwaardige auto kunt kopen. Dit is dan de Ditzo autoverzekering, Gelijkwaardige Auto Garantie.

Hoe werkt dat(zo)?
Ditzo bepaalt de verkoopwaarde middels de ANWB Koerslijst en daar doet Ditzo dan 10% bovenop. Mocht u auto niet op deze lijst staan, dan gaat Ditzo samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Waarom een Ditzo autoverzekering?
– U verliest nóóit uw korting.
– Korting tot 70%.
– Geen schuld? Geen terugval.
– Onbeperkte dekking in Nederland.
– Geen polis- en administratiekosten.
– Rijdt u weinig kilometers, dan betaalt u ook weinig premie.
– Dagelijks opzegbaar.
– 10% extra korting voor hybride auto’s.

Wel of geen bonus malus?
Ja, Ditzo werkt met het bonus/malus systeem.

Kijk op Ditzo Autoverzekeringen voor de glasheldere voorwaarden! Daar treft u ook de meeste recente informatie aan over de Ditzo autoverzekering.