Hulp bij autoverzekering kiezen

InShared autoverzekering

Bij InShared verdient u uw geld weer terug. Uw auto is natuurlijk prima verzekerd en als u verstandig rijdt, dan valt er geld te verdienen.

Bij de InShared autoverzekering wordt schadevrij rijden beloond door middel van de Beloningspunten. Zo kunt u aan het eind van het jaar weer geld terugkrijgen! Denkt u aan het milieu en neemt u uw verantwoordelijkheid, dan is de InShared autoverzekering een prima optie. De Consumentengids liet in 2009 het volgende weten:

InShared is één van de weinige verzekeraars met een groene autoverzekering. Die heet zo omdat ze ‘schade laten herstellen met gebruikte onderdelen, waardoor de afvalberg minder hard groeit’.

Waarom een InShared autoverzekering?
– Snel schadeproces.
– En groen schadeherstel.
– Geen bonus/malus: nooit premieverhoging na schade.
– Juridische hulp bij verhalen autoschade.
– 1e jaar nieuwwaarde vergoed, daarna dagwaarde +10%.
– Schade gedekt tot 5 miljoen (aan mensen) en tot 2,5 miljoen (aan dingen die u geraakt heeft).
– Bobbiedekking: hond en kat in de auto ook verzekerd.
– Ook Halve Allrisk mogelijk.


Wat maakt de InShared autoverzekering zo uniek?

Andere autoverzekeringsmaatschappijen ‘straffen’ u als u schade; uw premie wordt dan hoger. Bij InShared niet. InShared gaat ervan uit dat u verantwoordelijk auto rijdt en daarom beloont InShared goed gedrag. En dat zie je op de website ook terug. Ruim 1200 beoordeling met een gemiddeld cijfer van 8,1! En top score. Het is voordeel de duidelijkheid en transparantie die InShared biedt die consumenten zeer aantrekt.

Uw leeftijd omhoog, premie omlaag!
Omdat de  InShared autoverzekering ervan uit gaat dat u wijzer wordt door de jaren, durft men het aan om de premie te verlagen. Immers, hoe ouder, hoe wijzer zegt men. Maar ook de leeftijd van de auto telt men mee. Omdat de schades aan oudere auto’s minder geld kosten, vindt men het niet eerlijk dat u evenveel premie betaalt als iemand met een nieuwere auto. Daarom gaat het maandbedrag ook geleidelijk omlaag uw auto ouder wordt.

Gaat u naar de website van de InShared autoverzekering en lees altijd goed alle voorwaarden! Daar treft u ook altijd de meest up-to-date informatie aan.