Hulp bij autoverzekering kiezen

Pechhulp afsluiten

Een lege accu, een lekke band, het zijn helaas veel voorkomende kwaaltjes waar iedereen wel eens mee te maken krijgt. Het is altijd vervelend om pech te krijgen en het komt altijd op een verkeerd moment. Daarom is het goed om een abbonement te hebben bij een pechhulp-aanbieder. Vroeger was de ANWB met haar wegenwacht de enige pechhulp-aanbieder.

Voor de consument is het nooit fijn als één bedrijf een monopoliepositie heeft, dat geldt ook voor pechhulp. Gelukkig zit men tegenwoordig niet meer gebonden aan één partij maar valt er wat te kiezen. Je doet er dan ook goed aan om je een beetje te orienteren voor dat je pechhulp gaat afsluiten. Er zijn namelijk veel goedkopere aanbieders die dezelfde kwaliteit als de wegenwacht aanbieden, maar tegen een veel lagere prijs.

Een voorbeeld van zo’n pechhulp-aanbieder is Mondial Assistance. Zij bieden pechhulp aan tegen een zeer concurrerende prijs, welk pakket u ook kiest. Grote automerken vertrouwen al jaren op de pechhulp van Mondial Assistance. En u?

Pechhulp van Mondial Assistance nu afsluiten.