Hulp bij autoverzekering kiezen

Univé autoverzekering

Univé autoverzekering  kent feitelijk enkele verzekeringspakketten die varieren van WA tot All-risk. Het voordeel van deze pakketten is dat ze gemakkelijk zijn uit te breiden met dekkingen voor bijvoorbeeld inzittenden, pechhulp of rechtshulp. Omdat Univé geen winstoogmerk heeft, geniet u van een lage premie en tot wel 15% premiekorting. Een zeer klantvriendelijke verzekeraar met alle jaren een stabiel marktaandeel. Men staat bekend om de snelle schade-afhandeling. In 2012 zijn er 660.000 Nederlanders verzekerd bij deze verzekeringsmaatschappij.

Tot 80% no-claimkorting
Boven krijgt u bij Univé autoverzekering nog eens tot 80% no-claimkorting als u schadevrij rijdt.

Ook voor het kleine budget!
De goedkoopste all risk autoverzekering van Univé heet All Risk Budget. En deze is echt zeer voordelig en toch bent u goed verzekerd voor de schade die u aan uw eigen auto veroorzaakt. Dit is natuurlijk het voordeel van een verzekeraar zonder ‘winstoogmerk’, want dat is Univé.

Premiekorting
Ook krijgt u nog eens tot 15% premiekorting als u meer verzekeringen heeft lopen bij Univé.

Schade
Heeft u schade? Dan bent u door Univé autoverzekering gegarandeerd van een zeer snelle schade afhandeling, 24 uur per dag en alle dagen van de week, dus ook in het weekend!|

Wist u dat Univé?

– Geen winstoogmerk heeft en daardoor verrassend lage premies kan aanbieden?
– Uw premiekorting kan oplopen tot 15%?
– Univé verzekeringen is uitgeroepen tot meest klantvriendelijke verzekeraar?

Minder rijden is minder betalen
Tegenwoordig tref je deze regeling bij veel autoverzekeringsmaatschappijen aan; Rijdt u minder, dan wordt uw premie ook lager. Ook bij Univé autoverzekering.  Ook een 2e auto is voordelig mee te verzekeren.

Ga naar Univé autoverzekering. En bekijk daar ook de meest actuele informatie!