Hulp bij autoverzekering kiezen

Zelf.nl autoverzekering

Zelf.nl is onderdeel van SNS REAAL en geeft u als verzekeringsnemer de ruimte om echt ‘zelf’ uw verzekeringen op maat te maken, zo ook de Zelf.nl autoverzekering. Zelf.nl kan u snel honderden euro’s per jaar opleveren, zo stelt de website. De dekkingen zijn zeer uitgebreid met zeer gunstige voorwaarden. De Zelf.nl Autoverzekering  is één van de voordeligste autoverzekeringen van Nederland.

Prijzen
Zelf is een verzekeraar die er toe doet! Met een rapportcijfer 8 volgens Independer en geweldig alternatief. En de Consumentenbond “Zelf staat altijd in de top 5 laagste premies.”

De Zelf.nl Autoverzekering
De dekkingen en de voorwaarden van de Zelf.nl Autoverzekering zijn uitstekend. Zo heeft u vanaf 9 schadevrije jaren al recht op een korting van 80%. Ook kent men de ‘No blame, No claim’methode.Is de schade niet aan u te wijten, dan krijgt u ook geen claim. Verder  vervangend vervoer bij schade en een prima nieuwwaarderegeling.

Bij de Zelf.nl Autoverzekering kiest u zelf uw verzekeringspakket uit de volgende soorten: WA, WA + Beperkt casco, WA+ Volledig casco. Ook kent men een Automobilisten Rechtsbijstandverzekering of Inzittendenbescherming. Zo kunt u kiezen voor de dekking die past bij uw situatie.

Waarom een Zelf.nl Autoverzekering?
– Zeer lage premie: tot 30% korting.
– Volgens Consumentenbond steevast in top 5 goedkoopste.
– Direct afsluiten is jaren besparen.
– Gratis opzegservice.
– U krijgt 14 dagen bedenktijd bij de polis.